Ute efter konsultuppdrag? - Ta ett möte med oss!

Swedish Consulting Group är en konsultmäklare vars mål alltid är att leverera RÄTT kompetens till RÄTT pris på RÄTT konsult inom de  IT- område vår kund efterfrågar. 


Detta gör vi tillsammans med vårt breda nätverk som består av fantastiskt duktiga IT-konsultbolag. Vi samarbetar med allt från enmanskonsulter till de största konsultbolagen i Sverige.

 

Som Ramavtals ägare och ensam konsultmäklare på stora kunder som tex. : Västra Götalands Regionen, Region Skåne och Helsingborgstad så konkurrensutsätter vi samtliga IT-konsult förfrågningar från dessa kunder till marknaden där vårt nätverk givetvis inkluderas. 

Konkurrensutsättningen bidrar till att god kvalitet på kompetens, marknadsmässiga priser samt att alla konsulter har en rättvis chans att vinna ett uppdrag.  


Nu är vi på jakt efter att bredda vårt nätverk och hitta fler IT-konsulter som är ute efter nya utmaningar. Vi kommer inom den närmsta tiden boka in flertalet möten då vi är intresserade och nyfikna på hur just NI arbetar. Vår förhoppning är att vi, på sikt kan hitta ett samarbete och leverera bra kompetens tillsammans! 


Vi är ett team som sitter på tre olika orter, Göteborg, Malmö och Stockholm. Titta här: https://www.swcg.com/people och kontakta någon av oss som befinner sig nära dig så ses vi!


Vi ser fram emot att höra från dig.


Senaste uppdragen

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor