Swedish Consulting Group vinner ett ramavtal med Region Uppsala!

Det är nu klart att Swedish Consulting Group vunnit ett nytt ramavtal med Region Uppsala. Syftet med ramavtalet är att bistå organisationen med kompetens och kvalitet inom IT-relaterade konsulttjänster. Ramavtalet trädde i kraft den 1 Maj och gäller under tre år med möjlighet till förlängning. Ramavtalet beräknas omfatta ca 20 miljoner kronor per år.

 

Swedish Consulting Group är väldigt stolta och glada att återigen få förtroendet att leverera bra IT- kompetens till en stor konsultköpare i den offentliga sektorn. Vi ser mycket fram emot att utöka vårt nätverk och få en större närvaro i Uppsala med omnejd. 

 

Som alltid vill Swedish Consulting Group samarbeta med konsultbolag som är duktiga och specialiserade på sina områden. Vi lägger ingen värdering i om bolaget är litet eller stort utan öppnar upp för samarbete med alla aktörer på marknaden.

 

I nästa vecka åker ett SwCG-team till Uppsala för att träffa och lära känna kunden. Teamet kommer också att träffa konsultbolag under veckan för att bredda Swedish Consulting Groups nätverk i området. Vi träffar både befintliga och nya samarbetspartners så tvivla inte på att höra av er om ni är intresserade av att ta del av nya affärsmöjligheter!

 

Är du intresserad att ses eller höra mer? 

 

Vänligen kontakta: 

Valmir Nerovaj, 0728–579143

Leonardo Abraca, 0723–676264

 

 

Med värme, 

 

Ett glatt SwCG-team

Senaste uppdragen

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor